Image

Wonen

Koop of huur, groot of klein. Backer+Rueb heeft voor ieder wat wils en elke plek heeft zijn eigen sfeer met reuring, rust of iets daar tussenin. Op deze pagina vertellen we meer over het wonen in Backer+Rueb.


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

Woonsferen

Je woont hier aan een ruime havenkade, aan een bomenrijke laan, aan een industriële hal, een plein, hof of straat. Je vindt hier een spannende mix van oud en nieuw met heel veel verschillende woningtypes.

Je kan hier een ruime stadswoning vinden voor je gezin, maar ook een betaalbare studio of sociale huurappartement. Er zijn appartementen te koop of te huur in een van de rijzige gebouwen aan de haven. We kijken naar combi’s van wonen en werken.

In het middengebied woon je wat rustiger. Soms heb je hier een eigen tuin, maar veelal een terras of plaats aan een collectieve, groene binnenhof, een straat of een plein. Elke woning heeft een eigen buitenruimte, en dat kan ook een balkon, loggia of dakterras zijn.


					Image

					Image

					Image

					Image

Uitstraling

De architectuur van de woningen moet nog worden ingevuld. Maar ga er vanuit dat we het rijke industriële verleden als inspiratiebron nemen voor vormen en materialen. Bijzondere aandacht besteden we aan dak- en kapvormen en opbouwen. Backer+Rueb steekt straks op bijzondere wijze uit boven het woningaanbod in Breda!


					Image

					Image

					Image

					Image

Jouw woning?

Er komen woningen in alle prijsklassen, inclusief middenhuur en sociale huur. Aan het precieze woningbouwprogramma wordt nog druk gesleuteld. We laten dit ook afhangen van een enquête (april-mei 2020) en waar jij belangstelling voor hebt. Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Backer+Rueb.

Op de hoogte blijven

Na het stedenbouwkundig ontwerp volgt een aanvraag voor een nieuw bestemmingsplan. Tegelijkertijd gaan we met architecten al de eerste delen van de plannen concretiseren. Heb je belangstelling? Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Naar huidige verwachting kunnen de eerste woon- en werkruimtes in 2023 gereed zijn.